PRIVACY

See in English here.

 

SUOMEKSI: 

 

1. Kuvaus tietosuojaselosteesta

 

Tällä tietosuojaselosteella toteutetaan SnowGrain yrityksen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) 2016/679 mukainen läpinäkyvä informointi rekisteröidyn oikeuksista tiiviisti esitetyssä, läpinäkyvässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Tällä sivulla löydät tietoja siitä, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

SnowGrains yrityksessä henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavan lainsäädännön, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") ja kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 

2. Rekisteröidyn oikeudet

Voit milloin tahansa käyttää seuraavia henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksia:

 

2.1 Rekisteröidyn oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin.

Tämä sisältää mm. oikeuden saada tieto siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, mitä henkilötietoja käsitellään ja mitä varten tietoja käsitellään. Sinulla on myös oikeus pyytää, että virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja korjataan.

 

2.2 Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten tai kun käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, esimerkiksi asiakassuhteeseen.

 

2.3 Oikeus tietojen poistamiseen

Voit myös pyytää henkilötietojesi poistamista lähettämällä sähköpostia snowgrains@snowgrains.com

Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tai haluat lisätietoja, otathan yhteyttä. Pyydämme sinua avustamaan meitä noudattamaan tätä velvoitetta varmistamalla, että ilmoitat meille mahdollisista muutoksista ottamalla meihin yhteyttä. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä sähköpostitse snowgrains@snowgrains.com

Jos haluat tehdä kansallisen valvontaviranomaisen valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen (Suomessa tietosuojavaltuutettu www.tietosuoja.fi).

 

3. Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen?

SnowGrains kerää henkilötietoja seuraavien kanavien kautta ja seuraaviin tarkoituksiin:

 

Asiakassuhteiden hoitaminen: 

 

SnowGrains käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin, maksunvalvontaan, vastatakseen asiakkaiden lähettämiin tiedusteluihin ja palautteeseen, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötiedot kerätään asiakkailta joko asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä tai asiakassuhteen aikana taikka asiakkaiden muun erillisen suostumuksen perusteella.

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja:

Henkilötiedot: Yrityksen nimi, Y-tunnus, etunimi ja sukunimi

Yhteystiedot: katuosoite, postinumero, kaupunki, e-mail, puhelinnumero

 

Evästeet: 

 

Eväste on tekstitiedosto, jonka www.snowgrains.com -sivuston palvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle tai mobiililaitteen muistiin. Evästeitä käytetään nopeuttamaan ja helpottamaan sivuston käyttöä ja parantamaan asiointikokemusta. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy oletusasetuksilla evästeet. Selaimen asetuksista käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön tai poistaa evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Ohjeita selaimen asetuksista löytyy selaimen valmistajalta.

 

SnowGrains mobiilisovellukset ja -pelit:

 

SnowGrains pelit julkaistaan Applen AppStoressa ja Googlen Google Play Storessa, joiden henkilötietoturvallisuutta SnowGrains noudattaa. SnowGrains peleissä käytetään analytiikkaa, joissa anonyymisti kerätään tietoja pelaajien toiminnasta pelissä, pelien käytettävyyden parantamiseen. Näitä analytiikka tiedoissa data talletetaan gameanalytics.com yrityksen palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Analytiikkadatan keräyksen voit lopettaa poistamalla pelin tai sovelluksen.

 

4. Miten tietoja käsitellään?

 

SnowGrains käsittelee henkilötietoja yksinomaan siinä tarkoituksessa, jota varten ne on kerätty ja edellä kuvattu. Henkilötietoja ei käsitellä enempää kuin on tarpeen tietyn tarkoituksen kannalta.

Henkilötietojen säilyttämisessä noudatamme lakisääteisiä säilytysaikoja, esimerkiksi kirjanpitolaista johtuvia.

SnowGrains on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla henkilötiedot suojataan asiattomilta pääsyiltä. Paperisia dokumentteja säilytetään hyvässä järjestyksessä lukollisissa tiloissa ja tietokoneet ja palvelimet on suojattu asianmukaisesti. Meillä on myös sisäiset toimintatavat henkilötietojen turvalliselle käsittelylle.

 

5. Onko tietoja siirretty tai luovutettu kolmansille osapuolille?

 

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä sovellettavan lainsäädännön mukaan tai tarpeellista oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

SnowGrains:in käyttämillä palveluntarjoajilla voi olla pääsy SnowGrains hallinnoimiin henkilötietovarantoihin, jotta nämä yritykset voivat suorittaa SnowGrains:in pyytämiä palveluita. Nämä yritykset ovat velvollisia noudattamaan SnowGrains kanssa solmittuja tietojenkäsittelysopimuksia ja niiden on toteutettava tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

 

6. Missä tietosi käsitellään?

 

Ensisijaisesti asiakassuhteen henkilötietoja käsitellään EU:n sisällä, eikä viedä EU tai ETA-alueen ulkopuolelle.  

Asiakkaat, jotka ovat ladanneet SnowGrainsin mobiilisovelluksia tai pelejä Applen tai Googlen sovelluskaupoista. Näissä tapauksissa asiakassuhteen tiedot on Googlen tai Applen hallussa, eikä SnowGrains näe yksittäisten lataajien tietoja vaan pelkästään tilastotietoja.

Web sivujen evästeissä ja analytiikassa käytetään Googlen palveluja ( http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/), jossa data käsitellään selaimessa sallituissa maissa, usein Yhdysvalloissa. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy oletusasetuksilla evästeet. Selaimen asetuksista käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön tai poistaa evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Ohjeita selaimen asetuksista löytyy selaimen valmistajalta.

 

7. Ota yhteyttä

 

SnowGrains on henkilötietojen rekisterinpitäjä edellä kuvatuissa tarkoituksissa.

Nimi: SnowGrains

Y-tunnus: FI 2590754-9

Osoite: Konttisenrinne 42, 90310 Oulu

Sähköpostiosoite: snowgrains@snowgrains.com.

Puh: +358 (0) 40 5541297

 

Tietosuojaedustaja: Ari Salmi